B/S španga- sanacija uraslog nokta U LISTOPADU -60%

B/S špange su najnovija medicinska metoda za tretiranje uraslih nožnih noktiju bezbolno, brzo i uspješno, bez potrebe za operacijskim postupkom. B/S španga, specijalna plosnata opruga načinjena od sintetičkih staklenih vlakana (fiberglas), aplicira se preko nokta i proces izliječenja započinje odmah. Izrađene su u šest veličina, ali svaka radi na istom principu sile i zakona fizike kretanja.

Ova tanka elastična španga razapinje se preko uraslog nokta, što rezultira snagom podizanja stranice nokta iz nokatnog kanala. Španga se nalazi točno na uzrokovano pravom mjestu, a to je najviši dio nokta(B). B/S špange su jednostavan i jedinstven način za optimalnu i bezbolnu korekciju noktiju. Radi prema klasičnom fizičkom principu: manje savijanje = manje snage, više savijanje = više snage. BS španga radi perfektno. Preciznim postavljanjem najjača vučna sila se javlja na krajevima BS špange (A). Radi na principu suprotnog tlaka od kraja prema središtu, ujedno djelujući na najvišu točku nokta (B) – korekcija se može popraviti brušenjem.

bs-spange

 

B/S španga uspješno i snažno izdiže rubove nokta sa svake strane, ravna i ispravlja krivulju nokta te čini da bolni rubovi nokta ozdrave.

17

211

181

Činjenica da je aplikacija vrlo jednostavna, brza i moguća na upaljeni, bolni, urasli nokat čini ovaj sistem vrlo posebnim. B/S španga ne uzrokuje nikakav pritisak prilikom nošenja obuće, udobna je, gotovo neprimjetna, vodootporna i moguće ju je sakriti lakom za nokte.
B/S špangu moguće je koristiti u mnogim situacijama kod:

• Uraslih noktiju
• Upaljenih uraslih noktiju
• Upaljenih i zagnojenih uraslih noktiju
• Kurjih očiju na rubovima noktiju
i apsolutno je sigurna za aplikaciju kod dijabetičara.

Kontaktirajte nas za više infomacija na 091 575 0639.