Lycon depilacija

Vosak LYCON napravljen je od najboljih prirodnih smola i pčelinjih voskova s dodanim senzualnim aromaterapeutskim sastojcima. Osigurava vrhunske rezultate zato što bolje od drugih voskova odstranjuje i jako tvrdokorne dlake, dlake već kod dužine od 1 mm. Ima nisku temperaturu djelovanja, iznimno je elastičan i nježan, zato na kožu djeluje njegujuće i smirujuće, a voskanje je ugodno iskustvo i na najosjetljivijim dijelovima tijela.

 

Glavne prednostivoskova LYCON:

  • Obećavaju do 70 % manje boli.
  • Odstranjuju iznimno kratku dlaku od 1 milimetra.
  • Voskovi nisu vrući. Topli su, imaju nisku temperaturu djelovanja, stoga su jako nježni prema koži i uzrokuju tek zanemarivo crvenilo.
  • Dopuštaju višekratno nanošenje – od 5 do 6 puta na istome predjelu, bez skidanja kože.
  • Različite vrste voskova prilagođene su različitim tipovima kože i dlačica.
  • Ne uzrokuju pigmentaciju.

 

Paleta voskova LYCON uključuje tople voskove, voskove za odstranjivanje s trakom i jedinstvene voskove LYCOjet, koje dopunjuje usklađen set losiona LYCON za prije i poslije voskanja. Tu je također linija njegujuće kozmetike LYCON Spa Specialist Body Care, koja strankama omogućuje dobru njegu kod kuće, između tretmana u salonu.

Voskovi LYCON uvijek će ponovno zadovoljiti zahtjeve stranki i salona zato što nikada ne razočaraju. Možemo reći da bez sumnje jamče svoj slogan – Vosak zbog kojeg se vrijedi skinuti!

LYCON depilacija
LICE obve 40,00
nadusnice 50,00
brada 50,00
obrazi 50,00
cijelo lice 100,00
BIKINI DEPILACIJA bikini 90,00
brazilska 130,00
RUKE Ruke 90,00
pazuh 60,00
LYCON PAKETI
cijele noge + Lycon bikini 200,00
cijele noge + Lycon brazilska 230,00
podkoljenice ili natkoljenice+Lycon bikini 150,00
podkoljenice ili natkoljenice+Lycon brazilska 180,00