Tretman presoterapija

 

LIMFNA DRENAŽA-PRESOTERAPIJA CIJELOG TIJELA

1 dolazak 30′ 150,00kn/60′ 210,00kn

5 dolazaka 30′ 600kn/ 60′ 800,00kn

ANTICELULITNI PAKETI

10 dolazaka 30′ 650,00kn

AC masaža/Vakum AC masaža/ Maderoterapija

 

Limfni sustav je vitalni dio imunološkog sustava vašeg tijela i pomaže organizmu u borbi protiv infekcija.  Zadužen je za izbacivanje toksina iz našeg tijela koji zbog nedovoljnog kretanja i loših prehrambenih navika ostaju zarobljeni u  našem organizmu. Kad kažemo toksini, mislimo na sve viškove koje smo na ovaj ili onaj način unijeli u organizam- višak masti, višak šećera i višak aditiva iz hrane koji ostaju zarobljeni u našem organizmu i zajedno ‘hrane’ masne stanice koje nakon izvjesnog vremena postaju celulit.

Uzimajući u obzir činjenicu da je omraženi celulit i probavljenu masnoću jedino moguće izbaciti iz organizma putem mokraće  jasno je da ovaj sustav od presude važnosti održavati protočnim i čistim prilikom borbe sa celulitom i a osobito prilikom redukcije tjelesne težine.

Tretman presoterapije-limfne drenaže se odvija bez nanošenja ulja ili krema, dakle na čistoj koži, izvodi se aparatom uz pomoć rukava/nogavice koji se pune zrakom u programiranim vremenskim intervalima. Upuhivanjem zraka se stvara pritisak na određene dijelove tijela, a međustanična tekućina koja se taložila se tada potiskuje natrag u krvotok.

Uz pomoć mehaničke limfne drenaže smanjuje se opseg bokova i trbuha, te se stvara ravnoteža protoka hranjivih tvari i kisika. Smanjuje se mogućnost nastanka upale vena i poboljšava se cirkulacija, smanjuje se otok nogu, razgrađuje se celulit, učvršćuje se i zateže koža, a svojim djelovanjem na autoimuni živčani sustav uklanjanja  stresa.

Limfna drenaža se izvodi jednom do tri puta tjedno ovisno o problemu koji tretiramo, a preporuča se ženama i muškarcima koji rade na oblikovanju tijela, a žele još bolje rezultate, također ukoliko imate problema sa lošom cirkulacijom, venama, celulitom, otečenim i umornim nogama posebno ako ste stalno pod stresom, previše sjedite i malo se krećete vi ste idealan kandidat za ovu vrstu tretmana. Ipak u nekim slučajevima ne biste se trebali podvrgnuti limfnoj drenaži stoga se svakako prije potražite naš savjet.