Tražiš posao? Postani dio tima!

Naša beauty obitelj trenutno broji  8 članova, no zbog stalnog rasta posla uvijek smo u potražnji za novim članom našeg tima. Tražimo osobu sa znanjem i iskustvom ugradnje noktiju, trajnog laka, klasične manikure i masaže. Tražimo samouvjerenu, samoinicijativnu, kreativnu i osobu spremnu za timski rad, sa dozom strasti prema onome što radi. Važno nam je da osobe koje će se javljati na oglas drže do higijene, kako sebe tako i prostora u kojem rade.

Od kandidata se očekuje da su upoznati sa trendovima u svijetu noktiju i da vladaju osnovnim tehnikama masaže i depilacije. Baratanje šećernom pastom i iskustvo ugradnje trepavica je svakako poželjno, ali nije presudno- sve se može savladati ako postoji volja. U obzir dolaze kandidati koji su ozbiljni, odgovorni i vrijedni, odnosno one koji žele ovaj posao i odnos graditi kao dugoročnu suradnju sa poslodavcem.

Nudimo vam:
– redovna i stimulirajuća primanja na prvom mjestu.
– korektan i kulturan odnos s obostranim poštivanjem
– rad u veseloj profesionalnoj atmosferi sa super kolegicama i još boljim klijentima
– maksimalnu podrška u vašem razvoju ukoliko želite napredovati

Šaljite nam svoje kreativne životopise na dijana@nokti.hr, slobodno dodajte slike svojih radova, diplome i sve ostalo čime nas želite zadiviti. Slobodno nam skrenite pozornost na beauty vještine koje posjedujete i na koje ste ponosni a nisu navedene kao obavezne. Možda ste baš Vi ta karika koja nam nedostaje ?