Usluge

KLASIČNA MANIKURA  100,00kn

Dvije trećine ljudi ima problema sa noktima:lomljivi su,imaju neravnine po površini, a kožice oko noktiju su suhe,ispucale te pune zanoktica. Manikura je tretman koji obuhvaća njegu prirodnih noktiju  te njihovo formiranje i oblikovanje turpijom, zatim obradu kožice oko noktiju i poliranje do visokog sjaja . Redovitom manikurom naše ruke i nokti su zdraviji te izgledaju njegovano i uredno. Masaža ruku , koja je sastavni dio svake manikure stimulira  protok limfe i cirkulacija krvi u cilju poboljšanja zdravlja kože, uklanja umor te smanjuje natečenost ruku.

PEDIKURA  100,00kn

Stopala čine najkompleksniju cjelinu u našem tijelu s 26 kostiju, 33 mišića i više od 100 ligamenata, no u većini slučajeva ne pružamo im odgovarajuću njegu. Loš izbor obuće, prekrižene noge dok sjedimo, cjelodnevno hodanje i stajanje… Pedikura je beauty ritual koje bi trebali raditi bez obzira na godišnje doba. Tvrda koža, žuljevi i kurije oči su posljedice obrambenog mehanizama stopala na mjestima koja su izložena trenju, dok su urasli nokti posljedica pogrešnog rezanja noktiju. Sve navedene situacije bi trebali prepustiti na obradu stručnjacima. Pedikiranje se preporučuje svakih tri do pet tjedana zavisi od općeg stanja stopala kako bi vaša stopala i nokti ostali zdravi i njegovani.

B/S ŠPANGA za lječenje uraslih noktiju 200,00 kn

B/S špange su najnovija medicinska metoda za tretiranje uraslih nožnih noktiju bezbolno, brzo i uspješno, bez potrebe za operacijskim postupkom. B/S španga, specijalna plosnata opruga načinjena od sintetičkih staklenih vlakana (fiberglas), aplicira se preko nokta i proces izliječenja započinje odmah.

17

EVO 2 MANIKURA- manikura uz koju nokti dišu

Evo2 se nanosi i skida na najnježniji mogući način uzimajući u obzir stanje svakog nokta pojedine ruke te se maksimalno prilagođava klijentu. Ne koriste se primeri niti grube turpije. Uz Evo2 je nokte moguće njegovati na prirodnu dužinu sa ili bez boje, moguće je nokte produljiti tipsom, šablonom ili pak svilenom trakom koja maksimalno pruža čvrstoću krhkim noktima. Također je moguće nadograditi jedan nokat ili sanirati oštećenja na rubovima noktiju gdje je najčešće narušena stabilnost zbog nestručnog turpijanja. Evo2 manikura je jedina manikura koju ćete od sada željeti na svojim noktima.

NJEGA PRIRODNIH NOKTIJU GELOM 200,00kn

Iako puno toga ide u korist prirodne manikure , gelirani nokti također imaju svoje prednosti.Žene se najčešće odlučuju na geliranje zbog slabih prirodnih noktiju koji su često skloni listanju. Drugi razlog je praktičnost. Potrebno je tek jednom mjesečno odvojiti oko sat i pol da bi nokti izgledali uredno. Ukoliko se o pritom vašim noktima brine dobro školovana osoba, nemate nikakvih briga. Nokti će uvijek biti jednake duljine, minimalno isturpijani . Gelom se mogu popraviti neki nedostaci i oštećenja na noktu. Također, ako se odlučite nokte iscrtati nail artom, mala umjetnička djela na vašim noktima će trajati nekoliko tjedana. Gel u boji dostojno će zamijeniti lak. Vrhovi neće biti ofucani te ih nećete morati lakirati svakih par dana. Ako ipak poželite promijeniti izgled noktiju – samo naprijed, gel će to podnijeti. Nanesite omiljeni lak , skinite ga za par dana, a gel u boji ili crteži i dalje će biti očuvani.

Često se spominje pojam ‘umjetni nokti’. Nažalost , taj termin najčešće ne opisuje u potpunosti gel na noktima. Gel je 100% siguran medicinski materijal vrlo sličan bijelim plombama koje svi stavljamo kod zubara. Kažete li nakon zubarske intervencije ‘imam umjetni zub’? Gel je sredstvo kojim želimo osigurati cilj – imati lijepe, zdrave, čvrste i prirodne nokte.

PARAFINSKA NJEGA 50,00kn

Najbolja njega za vaše ruke,nokte, laktove i stopala je parafinska kupka. To je beauty ritual koji osigurava hidrataciju i elastičnost kože i noktiju,  te spriječava pucanje kuže i stvaranje zanoktica. Tretman započinje blagim pilingom, potom se kožu nanese hranjiva maska, te se na kraju tretirano područje potopi u topli parafin obogaćen eteričnim uljima. Parafin se na stvrdne, no još neko vrijeme grije kako bi se pore što bolje otvorile, a sastojci što dublje i u što većem broju se upili u kožu. Rezultati su vidljivi odmah.

    

ČIŠĆENJE & NJEGA MASNE I NEČISTE KOŽE SKLONE AKNAMA 180,00kn-250,00kn

Masne i problematične kože pokazuju veliku sklonost pojačanog lučenja sebuma . Ukoliko se sebum redovito i pravilno ne tretira sakuplja se u porama. Pore se šire, razvijaju se upalni procesi i akne. Tretmani za masnu & mladenačku kožu podrazumijevaju izbjegavanje kozmetičkih preparata koji obiluju masnim tvarima, a koji doprinose pogoršavanju problema s aknama, također uključuje stroge i umjerene tretmane koji pridaju posebnu pozornost mehaničkom čišćenju koje se radi maksimalno pola sata kako se upaljena kože ne bi dodatno iritirala.

Tretman se stoji od tri podjednako važna segmenta. Prvi zadatak je otvoriti pore, ukolniti masnoće i mrtve površinske stanice sa lica.Drugi segment je mehaničko čišćenje, tj. istiskivanje i dezinfekcija visokom frekvencijom, a poslijednji smirivanje, te hranjenje kože posebnim maskama.Važno je napomenuti kako se koža sa upalnim procesima ne masira.

EGIPATSKA DEPILACIJA- DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM

Depilacija šećernom pastom je jedna od najstarijih metoda uklanjanja neželjenih dlačica, ujedno se smatra najučinkovitijom i najbezbolnijom metodom depilacije. 100 posto  je prirodna, ne izaziva crvenilo, upalu i urastanje te ostavlja kožu dugotrajno glatkom.Tretirati se mogu sva područja- lice, bikini,pazuh, ruke i noge.

LASERSKO UKLANJANJE DLAKA

MASAŽA

LASH LIFT

EDUKACIJE