Usluge

MANIKURA  100,00kn

Dvije trećine ljudi ima problema sa noktima:lomljivi su,imaju neravnine po površini, a kožice oko noktiju su suhe,ispucale te pune zanoktica. Manikura je tretman koji obuhvaća njegu prirodnih noktiju  te njihovo formiranje i oblikovanje turpijom, zatim obradu kožice oko noktiju i poliranje do visokog sjaja . Redovitom manikurom naše ruke i nokti su zdraviji te izgledaju njegovano i uredno. Masaža ruku , koja je sastavni dio svake manikure stimulira  protok limfe i cirkulacija krvi u cilju poboljšanja zdravlja kože, uklanja umor te smanjuje natečenost ruku.

 

PEDIKURA  100,00kn

Stopala čine najkompleksniju cjelinu u našem tijelu s 26 kostiju, 33 mišića i više od 100 ligamenata, no u većini slučajeva ne pružamo im odgovarajuću njegu. Loš izbor obuće, prekrižene noge dok sjedimo, cjelodnevno hodanje i stajanje… Pedikura je beauty ritual koje bi trebali raditi bez obzira na godišnje doba. Tvrda koža, žuljevi i kurije oči su posljedice obrambenog mehanizama stopala na mjestima koja su izložena trenju, dok su urasli nokti posljedica pogrešnog rezanja noktiju. Sve navedene situacije bi trebali prepustiti na obradu stručnjacima. Pedikiranje se preporučuje svakih tri do pet tjedana zavisi od općeg stanja stopala kako bi vaša stopala i nokti ostali zdravi i njegovani.

B/S ŠPANGA za lječenje uraslih noktiju 200,00 kn

B/S špange su najnovija medicinska metoda za tretiranje uraslih nožnih noktiju bezbolno, brzo i uspješno, bez potrebe za operacijskim postupkom. B/S španga, specijalna plosnata opruga načinjena od sintetičkih staklenih vlakana (fiberglas), aplicira se preko nokta i proces izliječenja započinje odmah.

17

ANNY TRAJNI LAK 120,00kn

OPI TRAJNI LAK 150,00kn

Trajni lak je tehnolologija koja predstavlja kombinaciju laka i gela. Nanosi poput laka,odmah je suh te traje dulje – i nakon 14 dana nokti će izgledati savršeno, bez ogrebotina i gubitka sjaja. Nanosi se na prirodni nokat i namijenjen je klijenticama kojima nokti listaju, pucaju i cvjetaju jer služi kao mehanička zaštila između nokta i vanjskih mehaničkih i kemijskih utjecaja. Nakon nekoliko tretmana sa trajnim lakom klijentica može imati svoje lijepi prirodne nokte. Trajno lakiranje je savršeno jer nema rašpanja noktiju, lak se lako skida i ne oštećuje ploču nokta kao kod geliranja te samim tim  može poslužiti i kao među korak ukoliko se odlučite uklonuti gel sa noktiju, a ne želite se boriti sa krhkim, lomljivim i oštećenim noktima.

NJEGA PRIRODNIH NOKTIJU GELOM 200,00kn

Iako puno toga ide u korist prirodne manikure , gelirani nokti također imaju svoje prednosti.Žene se najčešće odlučuju na geliranje zbog slabih prirodnih noktiju koji su često skloni listanju. Drugi razlog je praktičnost. Potrebno je tek jednom mjesečno odvojiti oko sat i pol da bi nokti izgledali uredno. Ukoliko se o pritom vašim noktima brine dobro školovana osoba, nemate nikakvih briga. Nokti će uvijek biti jednake duljine, minimalno isturpijani . Gelom se mogu popraviti neki nedostaci i oštećenja na noktu. Također, ako se odlučite nokte iscrtati nail artom, mala umjetnička djela na vašim noktima će trajati nekoliko tjedana. Gel u boji dostojno će zamijeniti lak. Vrhovi neće biti ofucani te ih nećete morati lakirati svakih par dana. Ako ipak poželite promijeniti izgled noktiju – samo naprijed, gel će to podnijeti. Nanesite omiljeni lak , skinite ga za par dana, a gel u boji ili crteži i dalje će biti očuvani.

Često se spominje pojam ‘umjetni nokti’. Nažalost , taj termin najčešće ne opisuje u potpunosti gel na noktima. Gel je 100% siguran medicinski materijal vrlo sličan bijelim plombama koje svi stavljamo kod zubara. Kažete li nakon zubarske intervencije ‘imam umjetni zub’? Gel je sredstvo kojim želimo osigurati cilj – imati lijepe, zdrave, čvrste i prirodne nokte.

 

 

IBX TRETMAN ZA JAČANJE NOKTIJU 40,ookn (nadoplata uz pedikuru ili manikuru)

IBX profesionalni tretman će učvrstiti i zaštiti vaše nokte od vanjskih utjecaja. IBX penetrira u gornje slojeve nokatne ploče gdje stvara posebnu polimersku mrežu (IPN) i jača nokat iznutra.Potpuno obnovlja prirodne nokte i sanirana mehanička oštećenja nokatne ploče te su nokti čvršći, duži i zdraviji! Aplikacija traje samo 10 min i preporuča se u kombinaciji sa trajnim lakom ili kao dodatak klasicnj manikuri. Ovaj jedinstveni tretman se razlikuje od drugih po tome što ima produljeno djelovanje, odnosno ostaje unutar i na površini nokta te se ne ispire.

ibx

PARAFINSKA NJEGA 50,00kn

Najbolja njega za vaše ruke,nokte, laktove i stopala je parafinska kupka. To je beauty ritual koji osigurava hidrataciju i elastičnost kože i noktiju,  te spriječava pucanje kuže i stvaranje zanoktica. Tretman započinje blagim pilingom, potom se kožu nanese hranjiva maska, te se na kraju tretirano područje potopi u topli parafin obogaćen eteričnim uljima. Parafin se na stvrdne, no još neko vrijeme grije kako bi se pore što bolje otvorile, a sastojci što dublje i u što većem broju se upili u kožu. Rezultati su vidljivi odmah.

    

ČIŠĆENJE & NJEGA MASNE I NEČISTE KOŽE SKLONE AKNAMA 150,00kn-250,00kn

Masne i problematične kože pokazuju veliku sklonost pojačanog lučenja sebuma . Ukoliko se sebum redovito i pravilno ne tretira sakuplja se u porama. Pore se šire, razvijaju se upalni procesi i akne. Tretmani za masnu & mladenačku kožu podrazumijevaju izbjegavanje kozmetičkih preparata koji obiluju masnim tvarima, a koji doprinose pogoršavanju problema s aknama, također uključuje stroge i umjerene tretmane koji pridaju posebnu pozornost mehaničkom čišćenju koje se radi maksimalno pola sata kako se upaljena kože ne bi dodatno iritirala.

Tretman se stoji od tri podjednako važna segmenta. Prvi zadatak je otvoriti pore, ukolniti masnoće i mrtve površinske stanice sa lica.Drugi segment je mehaničko čišćenje, tj. istiskivanje i dezinfekcija visokom frekvencijom, a poslijednji smirivanje, te hranjenje kože posebnim maskama.Važno je napomenuti kako se koža sa upalnim procesima ne masira.

 

EGIPATSKA DEPILACIJA- DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM

Depilacija šećernom pastom je jedna od najstarijih metoda uklanjanja neželjenih dlačica, ujedno se smatra najučinkovitijom i najbezbolnijom metodom depilacije. 100 posto  je prirodna, ne izaziva crvenilo, upalu i urastanje te ostavlja kožu dugotrajno glatkom.Tretirati se mogu sva područja- lice, bikini,pazuh, ruke i noge.